Bölümümüz öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Fatih Tuncay EFE, TUYEP Teknik Uzman Eğitimi & Çalıştayı'na katıldı.

Bölümümüz öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Fatih Tuncay EFE, halihazırda Teknik Uzman olarak bünyesinde bulunduğu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından 02-04 Mart 2022 tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen “TUYEP Teknik Uzman Eğitimi & Çalıştayı”'na davet edilmiştir. Hocamız, söz konusu etkinliğe katılmış, Avrupa Birliği Yeterlilikler Çerçevesi ile Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi kapsamında yapılan mesleki belgelendirme denetimleri, yetkilendirilmiş belge kuruluşları denetimleri ve kapsam genişletme vb. konularda çeşitli senaryolar içeren çok verimli çalışmalara iştirak etmiştir.