Yenice Meslek Yüksekokulu / Ormancılık Bölümü

Bölümümüzde "Orman Yangınlarıyla Mücadele" konulu konferans verildi.

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı, dış paydaş faaliyetleri kapsamında; Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü Yangınla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 17.11.2021 tarihinde angınla Mücadele konulu konferans verildi.

Bölümümüzün 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı, dış paydaş faaliyetleri kapsamında; Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü Yangınla Mücadele Şube müdürü sayın Tuncay IŞIK ve aynı şubede görevli orman mühendisleri sayın Ersin GÜRBÜZ ve sayın Tarkan BALAMUR orman yangınlarıyla mücadele konusunda konferans verdiler.

Öğrencilerimizin büyük ilgi gösterdiği konferansta, geçtiğimiz yaz tüm Türkiye’yi derinden üzen Antalya ve Muğla'daki orman yangınları başta olmak üzere ülkemizde yaşanan orman yangınları, müdahale yöntemleri, kullanılan araç gereçler ve yaşanan sıradışı olaylar konularında bilgi ve tecrübelerini paylaştılar. Katılımlarından dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz.