Bölümüzde Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi.

Üniversitemiz kalite güvence politikaları ve hedefleri doğrultusunda güncel sektörel ihtiyaçlar da dikkate alınarak Yenice MYO Ormancılık Bölümü Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı ile Bayramiç MYO Ormancılık Bölümü Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı öğretim planları arasındaki tüm farklılıkların giderilmesi ve ortak hale getirilmesi amacıyla her iki programda görev yapan öğretim elemanları okulumuz toplantı salonunda verimli bir çalışma gerçekleştirmiştir.

Çalışmaya Yenice Orman İşletme Müdürü Sayın Mehmet AKKAN ve Merkez Şefi Sayın Samet İNCEDERE de katılarak değerli öneri ve fikirleriyle önemli katkılarda bulunmuşlardır. Tüm katılımcılara değerli çalışma, öneri ve emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Çalışma sonucunda ortaya çıkan yeni öğretim planı ve ders içeriklerinin 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılından itibaren geçerli hale getirilmesi düşünülmektedir.