Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Yenice Meslek Yüksekokulu / Ormancılık Bölümü

Mezunlar Buluşması ve Şeref Kütüğüne İsim Yazılması Töreni gerçekleştirildi

Ormancılık Bölümü, birinci “Mezunlar Buluşması ve Şeref Kütüğüne İsim Yazılması Töreni” 12.01.2022 tarihinde Yenice Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirildi.

Üniversitemiz kalite güvence ve akreditasyon çalışmalarıyla uyumlu olarak; 2016 yılında eğitim-öğretim hayatına başlayan Ormancılık Bölümü’nün kurumsal bir yapıya kavuşturulması, öğrencilerimizin motivasyonunun artırılması ve aidiyet duygusunun geliştirilmesi, mezunlarla iletişimin güçlü ve canlı tutulması adına şimdiye kadar mezun ettiğimiz ve halihazırda okuyan öğrencilerimizle birinci “Mezunlar Buluşması ve Şeref Kütüğüne İsim Yazılması Töreni” 12.01.2022 tarihinde Yenice Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirildi.

Bölümümüz öğretim elemanlarının organize ettiği bu anlamlı günde, Rektörümüz Prof. Dr. Sedat Murat, yüksekokul müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mevlüt Ceylan ve üniversitemiz Genel Sekreteri Ayhan Monus da etkinliğimize teşrif ederek bizleri onurlandırdılar. Katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımızla samimi ve sıcak bir sohbet ortamında sorun, görüş ve önerileri dinleyen Sayın Rektörümüz, “Ormancılık Bölümü Şeref Özel Defteri’ne değerli düşüncelerini yazarak beklenti ve temennilerini ifade etmişlerdir.

İzmir, Manisa, Balıkesir, Bolu, Umurbey, Biga gibi uzak mesafelerden gelen mezunlarımızın yakın ilgi gösterdiği bu etkinlikte, geçmiş dört dönem mezunlarından ilk üç dereceye giren öğrencilerimiz şeref kütüğüne isimlerinin yazılı olduğu plaketleri çaktılar.

Mezunlarımız, başarılarının takdir edilmesi ve mezuniyet sonrası unutulmadıklarının gösterilmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirtmişlerdir.