ORMANCILIK BÖLÜMÜ KALİTE GÜVENCE KOMİSYONU KİDR 2.1 HAZIRLAMA TOPLANTISI

Çanakkale Yenice Meslek Yüksekokulu Ormancılık Bölümü Kalite Güvence ve 17.09.2021 tarihinde toplanmıştır.

Toplantı Adı Ormancılık Bölümü Kalite Güvence Toplantısı
Toplantı Tarihi 17.09.2021
Toplantı Katılımcıları

Dr. Öğr. Üyesi Fatih Tuncay EFE

Dr. Öğr. Üyesi Kahraman SELVİ

Dr. Öğr. Üyesi Özcan ŞİMŞEK

Öğr. Gör. Erhan SEYİS

Açıklama

Çanakkale Yenice Meslek Yüksekokulu Ormancılık Bölümü Kalite Güvence Komisyonu 17.09.2021 tarihinde toplanmıştır. Üniversitemizin   başvurusunu yaptığı uluslararası  tanınırlığı  olan  YÖKAK  Kurumsal  Akreditasyonu  kapsamında  talep edilen Bologna   AKTS   Ders   Bilgi   Paketlerinin tam  ve  eksiksiz  biçimde  doldurulması  ve eksikliklerin  giderilmesi  ile  Kalite  Güvenceyle  ilgili  yapılacak  diğer  işlemler konusunda istişarelerde bulunmuştur. Bölümdeki tüm öğretim elemanlarının koordinatörü oldukları derslerin ivedilikle  gözden  geçirilmesi ve  eş  zamanlı  koordinasyonla  hatasız  ve  eksiksiz  çalışmalar yapılması kararlaştırılmıştır.